Η Γκρέμιο τον θέλει. Ο Ζιλμπέρτο φαίνεται να τη θέλει κι αυτός. Οπότε είναι πολύ πιθανό ο γάμος αυτός να γίνει από τώρα. Ειδικά από τη στιγμή που και ο Παναθηναϊκός ήθελε από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου να απεμπλακεί από το τεράστιο συμβόλαιο του αμυντικού μέσου.

Οι άνθρωποι της βραζιλιάνικης ομάδας είχαν συνάντηση με τον Δημήτρη Γόντικα. Η επίσκεψή τους έγινε για δύο λόγους.

Καταρχάς, να επιτευχθεί η συμφωνία για τον Γκάμπριελ, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Γκρέμιο. Είτε αγορά είτε επέκταση του δανεισμού επιδιώκουν οι βραζιλιάνοι για τον δεξιό μπακ. Ο δεύτερος λόγος είναι ο Ζιλμπέρτο, ο οποίος αρέσει εδώ και καιρό στους συμπατριώτες του σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η αλήθεια είναι πως ο Παναθηναϊκός ήθελε να …γλιτώσει το συμβόλαιο του βραζιλιάνου, ο οποίος αμείβεται περίπου με 3,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως(μαζί με την εφορία και τα μπόνους). Στο «τριφύλλι», δεν είναι ικανοποιημένοι από τον αμυντικό μέσο φέτος, αφού ο Ζιλμπέρτο έχει …κλατάρει κάπως μετά τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ.

Και ο παίκτης όμως, σύμφωνα με πληροφορίες δείχνει ότι σκέφτεται τον επαναπατρισμό. Άρα, όλα κυλούν προς τη συμφωνία των δύο ομάδων.

Τα δύο προβλήματα που υπάρχουν και δεν έχει επιτευχθεί ακόμη η συμφωνία είναι τα εξής. Καταρχάς, οι άνθρωποι της Γκρέμιο άργησαν να κάνουν την επίσημη πρόταση. Η μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε λίγες μέρες και αυτό είναι εις βάρος της συμφωνίας. Το δεύτερο, είναι πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα πιστεύει πολύ στις ικανότητες του 34χρονου και σίγουρα θα θέλει να ακούσει τι όνομα έχει να αντιπροτείνει η διοίκηση στον ίδιο, ώστε να καλυφθεί το κενό. Είναι σίγουρο πάντως, πως ο Παναθηναϊκός, εάν πουλήσει τον Ζιλμπέρτο θα κινηθεί για κάποιον αμυντικό μέσο.

Πηγή: sportfm.gr