Πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ άσκησε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Μανώλης Αντωνακάκης, για τα επεισόδια που έγιναν το Σάββατο στην αναμέτρηση της ομάδας με τον Ολυμπιακό Βόλου στο «Πανθεσσαλικό».

Σε αυτή γίνεται λόγος για ευρείας κλίμακας επεισόδια, που οδήγησαν στη λήψη επιχειρησιακών μέτρων πέραν όσων είχαν προαποφασιστεί, ενώ σημειώνεται τουλάχιστον ένας σοβαρός τραυματισμός, καθώς και εκτεταμένες φθορές σε ξένη περιουσία.

Το απόγευμα αναμένεται η κλήση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας για ευρείας κλίμακας επεισόδια. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απειλείται με τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και δύο αγωνιστικών. Αν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, θα την εκτίσει στον επαναληπτικό αγώνα των προημιτελικών του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 2 Φεβρουαρίου, ενώ αν τιμωρηθεί με δύο αγωνιστικές, θα παίξει χωρίς κόσμο και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό στις 6 Φεβρουαρίου.

Οι υποθέσεις εκδικάζονται συνήθως την προσεχή Πέμπτη, αλλά είναι πιθανό να οριστεί σε νέα ημερομηνία λόγω της απεργίας των δικηγόρων.

Πηγή: sport-fm