Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε στο 37′ και είδε τον Ατρόμητο να μένει με 10 παίκτες στο 74′ λόγω αποβολής του Κυριακίδη, παρ’ όλα αυτά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και με το τελικό 1-1 παρέμεινε στην τελευταία θέση, στο -1 από την Κηφισιά και στο -2 από τον Παναιτωλικό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που καίγονταν για τη νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση και είχαν από νωρίς ευκαιρίες για το γκολ, το οποίο τελικά πέτυχαν στο 37′ με το πλασέ του Ριένστρα μετά μετά την πάσα του Κόντε.

Ο ΠΑΣ πήγε στα αποδυτήρια έχοντας το προβάδισμα και με βάση τις ευκαιρίες που είχε δημιουργήσει θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο σκορ από το 1-0 αλλά νωρίς στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 58′ ο Ατρόμητος ισοφάρισε με το τετ α τετ του Σούλη μετά την κεφαλιά-πάσα του Αντζιέλσκι.

Η αποβολή του Κιβρακίδη στο 74′ άφησε τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες και οι γηπεδούχοι πίεσαν για το δεύτερο γκολ που θα τους έδινε μια υπερπολύτιμη νίκη αλλά οι Παμλίδης και Ροσάλες δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα, με το 1-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Παντελάκης (42΄ Σομποσίνσκι), Μπακαδήμας, Κιάκος, Καραχάλιος, Τζίνο (68΄ Ροζάλες), Ροσέρο (68΄ Παμλίδης), Ριένστρα, Οσέι-Τούτου (46΄ Ντεμίρ), Κόντε.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Κιβρακίδης, Τσακμάκης, Έρλινγκμαρκ, Αθανασίου, Κούντε, Κούεν (80΄ Φριντγιόνσον), Έντερ, Ντιρκς (56΄ Τζοβάρας), Καμαρά, Αντζιέλσκι (80΄ Βέργος).