Η Ντάρμσταντ συνετρίβη εντός έδρας με 0-6 από την Άουγκσμπουργκ για την 24η αγωνιστική της Bundesliga και παραμένει καθηλωμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, με τους παίκτες και τον προπονητή να τα ακούν από έναν οργανωμένο οπαδό που κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και άρχισε να κράζει τους πάντες.

Η Ντάρμσταντ μετρούσε 16 συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς νίκη, έχοντας πανηγυρίσει για τελευταία φορά στον (εκτός έδρας) αγώνα του πρώτου γύρου με αντίπαλο την Άουγκσμπουργκ. Όλοι στις τάξεις της, επομένως, περίμεναν τη νίκη και στον εντός έδρας αγώνα για να ξεκολλήσει η ομάδα από τον πάτο της βαθμολογίας αλλά αντί για νίκη ήρθε συντριβή.

Το τελικό 0-6 έκανε το κλίμα πιο βαρύ από ποτέ και ουσιαστικά οριστικοποίησε ότι η Ντάρμσταντ δεν θα αποφύγει τον υποβιβασμό, με αποτέλεσμα ένας εκ των οργανωμένων οπαδών της να αναλάβει να τα… ψάλει σε παίκτες και προπονητή. Έτσι, κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα και με τους πάντες παραταγμένους μπροστά του άρχισε να μιλάει σε πολύ έντονο ύφος.

Και η έκπληξη δεν ήταν αυτή, το γεγονός δηλαδή ότι ήταν έξαλλος, αλλά το γεγονός ότι παίκτες και προπονητής τον άκουγαν χωρίς να πουν κουβέντα, δείχνοντας έτσι ότι κουμάντο κάνουν οι οργανωμένοι οπαδοί…