Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας μετά την επικράτησή του επί του ΠΑΟΚ στη διαδικασία των πέναλτι, με την ΠΑΕ να το πανηγυρίζει κάνοντας και μια ανάρτηση στο Facebook που μοιάζει με… τρολάρισμα προς τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών δεν είναι και οι καλύτερές δυνατές, όπως έδειξε και το εξωδικό που έστειλαν οι Πράσινοι στον προπονητή των Ασπρόμαυρων για διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. Γεγονός που έδινε έξτρα ενδιαφέρον στη ρεβάνς του κυπέλλου, η οποία ήταν συγκλονιστική.

Ο ΠΑΟΚ είχε αγκαλιάσει στην παράταση την πρόκριση αλλά τελικά ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που τα κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι, όπου ο απίθανος Ντραγκόφσκι έκανε τρεις αποκρούσεις, με την ΠΑΕ να το πανηγυρίζει και με χιουμοριστική διάθεση απέναντι στον Ρουμάνο προπονητή, ο οποίος εμφανίστηκε ξανά με τον σκούφο του.

Έτσι, στον επίσημο λογαριασμό στο Facebook ανέβηκε φωτογραφία που δείχνει ένα σκούφο σε σημείο παραλαβής αποσκευών στο αεροδρόμιο, με το εξής σχόλιο: «Σουβενίρ».