Ανακοίνωση ενόψει του αποψινού ημιτελικού στο Κύπελλο, εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η οποία εφιστά την προσοχή του κόσμου, που θα βρεθεί απόψε στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός μας βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τη συμμετοχή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στη διαδρομή μέχρι εκεί έμεινε ένα τελευταίο βήμα, το αποψινό της επαναληπτικής αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ (7 μ.μ.). Η ομάδα μας χρειάζεται την καθολική στήριξη των φιλάθλων που θα βρεθούν στις κερκίδες του «Απόστολος Νικολαΐδης». Στήριξη, όμως, η οποία σε καμία περίπτωση δεν θα υπερβεί τα όρια.

Όσοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού μας έχουν εισιτήριο και έρθουν στο γήπεδο θα πρέπει να θυμούνται ότι όλοι μας, ομάδα και κόσμος, κόσμος και ομάδα, έχουμε έναν και μόνο στόχο: την επίτευξη των στόχων μας, δηλαδή την κατάκτηση τίτλων. Για να συμβεί αυτό οφείλουμε όλοι να προφυλάξουμε την έδρα μας, να την προστατέψουμε από κάθε εκτός ορίων πράξη που θα θέσει σε κίνδυνο την παρουσία των φιλάθλων στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια. Θυμηθείτε: δεν απαντάμε σε παντός είδους προκλήσεις! Δύναμή μας είναι η φωνή μας και με αυτή και μόνο θα πρέπει να «σπρώξουμε» την ομάδα προς την πρόκριση.

Ο νέος νόμος είναι ιδιαίτερα αυστηρός, προβλέποντας «βαριές» ποινές, άμεσα εφαρμόσιμες, οι οποίες φτάνουν μέχρι και εκ νέου απαγόρευση εισόδου των φιλάθλων στο γήπεδο.

Απόψε στη Λεωφόρο απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα -και φυσικά η ρίψη- πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και πάσης φύσεως βεγγαλικών. Απαγορεύεται, επίσης, η ρίψη μπουκαλιών και αντικειμένων, η χρήση λέιζερ, τα πανό με πολιτικά και υβριστικά μηνύματα. Ακόμα και ένα μεμονωμένο περιστατικό αρκεί για να κλείσει ξανά το γήπεδο στο αμέσως επόμενο εντός έδρας παιχνίδι.