Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa Conference League μετά τη νίκη του με 1-0 επί της Φερεντσβάρος στο Καραϊσκάκη, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να είναι χαρούμενος για το θετικό ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας και να ζητάει σωστή νοοτροπία και στη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης (22/2).

Το γκολ του Ελ Κααμπί στο 83′ έδωσε τη νίκη στους Ερυθρόλευκους, με τον Μεντιλίμπαρ να λέει τα εξής στις πρώτες του δηλώσεις στην Cosmote TV αμέσως μετά τη λήξη…

Για τη νίκη στο ντεμπούτο του: «Καταρχάς είναι θετικό ότι ξεκινάω με νίκες στις ομάδες μου, συνεχίστηκε η παράδοση. Το πρώτο ημίχρονο ήταν δύσκολο για εμάς, στο δεύτερο βετλιωθήκαμε, η Φερεντσβάρος υποχώρησε, φτιάξαμε ευκαιρίες για γκολ και το βάλαμε».

Για το αν είναι ικανοποιημένος: «Ευτυχώς καταφέραμε να πάμε συνεχώς προς το καλύτερο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Στο πρώτο μας κόστισε η πίεση και δεν καταφέρναμε να βγούμε μπροστά. Διορθωνόμασταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και στο τέλος ήμασταν πολύ ανώτεροι. Ήταν καλό, αντί να χειροτερεύουμε βελτιωνόμασταν στον αγώνα».

Για το αν είναι το φαβορί: «Παίζουμε στην αντίπαλη έδρα, αυτό αποτελεί πλεονέκτημα για τον αντίπαλο, μπορεί να έχουμε το προβάδισμα, όμως αν σκεφτούμε ότι με αυτό το αποτέλεσμα έχουμε κερδίσει κάτι θα γελαστούμε. Πάμε εκεί με στόχο τη νίκη».