Ο Παναθηναϊκός νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας αλλά το παιχνίδι… συνεχίστηκε και μετά τη λήξη του με όσα είπαν οι δύο ομάδες για τον Τάσο Μπακασέτα και τη διαιτησία, με τους Πράσινους να δίνουν συνέχεια μέσω μιας ανάρτησής τους στο Instagram.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν με 10 παίκτες το ματς μετά τις αποβολές των Τάισον και Μπακασέτα, σε μια φάση που προκάλεσε ένταση και διάφορα σχόλια από τις δύο ΠΑΕ μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Στις τάξεις του Παναθηναϊκού, πάντως, αποφάσισαν να δώσουν συνέχεια στο θέμα αλλά όχι για τη φάση με Τάισον και Μπακασέτα.

Αυτή τη φορά οι Πράσινοι εστίασαν στο τράβηγμα του Μπράντον Τόμας στον Μλαντένοβιτς κάνοντας, με χιουμοριστική διάθεση, ένα μοντάζ και μετατρέποντας τον παίκτη του ΠΑΟΚ σε παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, ζητώντας μάλιστα και τη γνώμη του Γιώργου Καρλαύτη, παίκτη των Kansas Chiefs που έχει δηλώσει ότι είναι φίλος του Παναθηναϊκού.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, πάντως, μάλλον δεν άρεσε και τόσο πολύ στον Χουάνκαρ αφού θεώρησε ότι το αστείο δεν ήταν επιτυχημένο, με αποτέλεσμα να το σχολιάσει γράφοντας: «Διαχειριστή η κόκκινη κάρτα είναι για σένα».