H Herbalife με τη σειρά Herbalife24, ανήκει και επίσημα στη μεγάλη οικογένεια των υποστηρικτών της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ως επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής των Εθνικών Ομάδων Υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών, ενώ παράλληλα θα προσφέρει διατροφική υποστήριξη σε όλους τους κορυφαίους αθλητές της ΚΟΕ, ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών του υγρού στίβου για διάκριση. Οι δύο Εθνικές Ομάδες του Water Polo έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το καλοκαίρι του 2024 και τις προσεχείς εβδομάδες θα διεκδικήσουν διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ.

Η Εθνική ομάδα των ανδρών, μετά το ιστορικό αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και το αργυρό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα, διανύει την καλύτερη περίοδο της ιστορίας της. Αντίστοιχα η Εθνική ομάδα των γυναικών στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Ολλανδία εξασφάλισε με το χάλκινο μετάλλιο την πολυπόθητη Ολυμπιακή πρόκριση μετά από 16 χρόνια απουσίας από τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση και το καλοκαίρι θα βρίσκεται και πάλι εκεί που αξίζει, ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

Η Herbalife προσφέρει πολυετή στήριξη στον ελληνικό αθλητισμό και από το 2019 χορηγεί την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας», ενώ παράλληλα στηρίζει ανεξάρτητα πολλούς αθλητές και πολλές αθλήτριες στο δρόμο τους να επιτύχουν τα όνειρα τους. 

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ντόχα, εκτός από τις δύο Εθνικές ομάδες πόλο θα συμμετέχουν δύο ταλαντούχοι κολυμβητές και μία αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης που ανήκουν και αυτοί στην ομάδα της Herbalife.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής της κολύμβησης Δημήτρης Μάρκος, ο οποίος έχει ήδη στο ιστορικό του μία Ολυμπιακή συμμετοχή στο Τόκιο το 2021 (800μ ελεύθερο) διεκδικεί τώρα τη δεύτερη Ολυμπιακή πρόκριση, με πρώτο αγώνα-στόχο το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ντόχα. Επιπλέον, ο πρωταθλητής της κολύμβησης Στέργιος Μπίλας, ο οποίος έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία του στο Παρίσι, χάρη στην εξαιρετική του εμφάνιση στα 50μ ελεύθερο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23 με δύο χρυσά μετάλλια. Τέλος η πρωταθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης Σοφία Μαλκογεώργου, αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα βασικά μέλη της Εθνικής ομάδας συγχρονισμένης κολύμβησης τόσο στο ντουέτο, όσο και στο ομαδικό, και στην Ντόχα θα κυνηγήσει με αξιώσεις την πρώτη της Ολυμπιακή πρόκριση για το Παρίσι.