Πολύς κόσμος πέρασε την Πέμπτη, 1η Φεβρουαρίου, από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης Καμπανός το 2022 σε τυφλό οπαδικό χτύπημα, με τα μικρά παιδιά που φορούσαν τις φανέλες των Άρη, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν και να στέλνουν το μήνυμά τους.

Ο Άλκης ήταν φίλος του Άρη και αυτό, όπως αποδείχθηκε, ήταν λόγος για να του αφαιρέσουν τη ζωή σε τυφλό οπαδικό χτύπημα στη Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου 2022. Μια δολοφονία που είχε σοκάρει την Ελλάδα και η οποία δεν θα ξεχαστεί όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Στη 2η επέτειο, λοιπόν, ήταν πολλοί αυτοί που πέρασαν από το σημείο στο οποίο δολοφονήθηκε ο Άλκης και ανάμεσά τους ήταν και μικρά παιδιά που φορούσαν τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων, του Άρη, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Τα παιδιά, τα οποία, όπως αναφέρει το thestival.gr, ονομάζονται Σπύρος, Γιάννης, Λέανδρος και Μάγια άφησαν λουλούδια στο σημείο στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Άλκης και παράλληλα έστειλαν το μήνυμά τους προς όλους.

«Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι δεν έχει σημασία η ομάδα που είμαστε, αλλά η ψυχή μας», είπε η μικρή Μάγια, ενώ ο Λέανδρος σε συνομιλία που είχε με τον πατέρα του Άλκη, Αριστείδη Καμπανό, τού είπε: «Ο Άλκης είναι ψηλά στον ουρανό και χαίρεται που σας βλέπει. Έχει λαμπερό χαμόγελο».