Ο Κώστας Μανωλάς είναι ξανά ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την Αλ Σαρζά και σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιταλικός Τύπος ενδιαφέρει δύο ομάδες της Serie A -στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν- και συγκεκριμένα τις Σαλερνιτάνα και Σασουόλο.

Η Σαλερνιτάνα, προπονητής της οποίας είναι ο Φίλιπο Ιντσάγκι, είναι στην τελευταία θέση της Serie A μετά το πέρας της 21ης αγωνιστικής, στο -6 από τη σωτηρία. Η Σασουόλο, από την άλλη πλευρά, είναι στη 15η και στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αμφότερες, επομένως, θέλουν να ενισχυθούν εντός του μήνα και έχουν επικοινωνήσει με τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, ο οποίος ξέρει καλά το ιταλικό πρωτάθλημα.

Από το καλοκαίρι του 2014 μέχρι το 2019 ο Μανωλάς ήταν στη Ρόμα και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Νάπολι, στην οποία παρέμεινε μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021, όταν και ανακοινώθηκε η επιστροφή του στον Ολυμπιακό. Και μπορεί στους Ερυθρόλευκους τα πράγματα να μην πήγαν καλά, είναι καλό όμως το όνομα που έχει φτιάξει ο 32χρονος στόπερ στην Ιταλία, οπότε λογικό το ενδιαφέρον των ομάδων της.

Από εκεί και πέρα, το αν θα προχωρήσουν οι συζητησεις Σαλερνιτάνα ή Σασουόλο ή το αν τελικά θα προκύψει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα, όχι απαραίτητα ιταλική, θα φανεί άμεσα αφού η χειμερινή μεταγραφική περίοδος οδεύει προς το τέλος της σιγά-σιγά.