Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παρασκευή (19/1) την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με στόχο την 8η νίκη στις τελευταίες εννιά αγωνιστικές της Euroleague ώστε να παραμείνει στην 4άδα και τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα σε ό,τι αφορά τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Ματίας Λεσόρ.

Οι Πράσινοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλουν να το επιβεβαιώσουν ξανά παίρνοντας ακόμη μία νίκη, λίγα 24ωρα μάλιστα πριν φιλοξενήσουν τον Ολυμπιακό στο μεγάλο ντέρμπι της Basket League. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει αγωνία για τη γραμμή των ψηλών αφού δεν λείπουν τα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Εργκίν Αταμάν, ο Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος τις τελευταίες έξι μέρες ενώ ο Λεσόρ ναι μεν προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη (18/1) αλλά έχει σταθερά όλη την εβδομάδα ενοχλήσεις στη μέση.

«Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν άρρωστος έξι μέρες. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος να παίξει αύριο ή όχι. Επίσης, ο Ματίας Λεσόρ όλη την εβδομάδα είχε πρόβλημα στην μέση. Μόνο σήμερα προπονήθηκε κανονικά. Είναι μεγάλο πρόβλημα», είπε σχετικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού.