Η ΑΕΚ ήθελε να κατακτήσει και φέτος το κύπελλο Ελλάδας αλλά τελικά αποκλείστηκε από τον Άρη στη φάση των «16» με 4-2 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το 1-1 σε κανονική διάρκεια και παράταση, με τον Ματίας Αλμέιδα να δηλώνει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του παρά το τελικό αποτέλεσμα.

Η Ένωση προηγήθηκε στη Θεσσαλονίκη, δέχθηκε την ισοφάριση και συνέχισε να παίζει έχοντας τις προϋποθέσεις για να πετύχει δεύτερο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Κάτι που πλήρωσε τελικά με τον αποκλεισμό της στη διαδικασία των πέναλτι.

Ένας αποκλεισμός που προφανώς δεν αρέσει σε κανέναν στις τάξεις της και ειδικά στον Αλμέιδα, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι τα τα βάψουν και μαύρα, όπως φάνηκε και από τις πρώτες δηλώσεις του προπονητή, αμέσως μετά τη λήξη, στην Cosmote TV.

«Ηταν ένα ισοδύναμο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, δεν τα καταφέραμε και στα πέναλτι μπορεί να συμβεί αυτό… Με τη συμπεριφορά των παικτών είμαι ικανοποιημένος. Τα έδωσαν όλα. Είμαι στενοχωρημένος γιατί θέλαμε να συνεχίσουμε, αλλά καμιά φορά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα», ήταν τα λόγια του Αργεντίνου.