Ο Νταβίντ Κάρμο είναι τελικά ο παίκτης που αναμένεται να αποκτήσει ο Ολυμπιακός για να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας, με την O Jogo να υποστηρίζει σε νεότερο ρεπορτάζ ότι το αργότερο μέχρι την Τετάρτη (17/1) ο παίκτης θα είναι στην Αθήνα, αναφέροντας και τις λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Πόρτο.

Από το πρωί της Τρίτης (16/1) τα πορτογαλικά ΜΜΕ είναι πολύ αισιόδοξα σε ό,τι αφορά την επίτευξη οριστικής συμφωνίας και η O Jogo ισχυρίζεται τώρα ότι αυτή έχει επιτευχθεί και ότι απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο 24χρονος στόπερ.

Όπως, λοιπόν, αναφέρει σε νεότερα ρεπορτάζ, ο Κάρμο αναμένεται μέχρι την Τετάρτη (17/1) να έχει έρθει στην Αθήνα προκειμένου να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να ανακοινωθεί και επισήμως από την πειραϊκή ΠΑΕ.

Όπως τονίζει η O Jogo, η συμφωνία προβλέπει ότι ο Ολυμπιακός θα δώσει στην Πόρτο 400.000 ευρώ για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς του για 15 εκατ. ευρώ, με τους Ερυθρόλευκους να αναλαμβάνουν να καλύψουν το συμβόλαιό του για τη διάρκεια του δανεισμού του.

Ο Κάρμο έχει κάνει 12 συμμετοχές φέτος με την Πόρτο σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Μπράγκα, στην πρώτη ομάδα της οποίας ανέβηκε με προπονητή τον Κάρλος Καρβαλιάλ που τον ξέρει πάρα πολύ καλά.