Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε στη δεύτερη σερί «διαβολοβδομάδα» της Euroleague να σημειώσει κάποια νίκη, φεύγοντας ηττημένος τόσο από την έδρα της Μπαρτσελόνα (86-78) όσο και από αυτήν της Μπασκόνια (80-69).

Παρά όμως αυτά τα αποτελέσματα, οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων» που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Ισπανίας κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της ομάδας από την Ιβηρική χερσόνησο, γύρω στους 100 σε σύνολο, αποθέωσαν τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας του Πειραιά, δείχνοντας έτσι την στήριξή τους στον σύλλογο.

Μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ευχαρίστησε τον κόσμο για αυτή την κίνηση και για το γεγονός ότι βρίσκονται στο πλάι της ομάδας ενώ ζήτησε και συγγνώμη για τα αρνητικά αποτελέσματα.

Η αποστολή επέστρεψε τα ξημερώματα του Σαββάτου (13/1) και ήδη στρέφει το βλέμμα της στις επόμενες αναμετρήσεις, όπου τη Δευτέρα (15/1, 20:15) υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου για τη 14η αγωνιστική της Basket League, ενώ την Πέμπτη (18/1, 21:15) θα τα βάλει στο ΣΕΦ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Πηγή: gazzetta