Χωρίς τον Φίλιπ Τζούριτσιτς θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός τόσο στο κυριακάτικο (14/1) ντέρμπι με την ΑΕΚ για τη Stoiximan Super League όσο και στη ρεβάνς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη (17/1) αφού διαγνώστηκε με θλάση α’ βαθμού.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους στη Λεωφόρο, στον πρώτο προημιτελικό του κυπέλλου, με πρόβλημα τραυματισμού και ο Φατίχ Τερίμ περίμενε τα νέα από το ιατρικό τιμ.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, ο Τζούριτσιτς έχει υποστεί θλάση α’ βαθμού και θα πρέπει να μείνει εκτός δράσης για ένα 10ήμερο, πράγμα που θα απουσιάσει από τα δύο εκτός έδρας ντέρμπι που ακολουθούν για την ομάδα του. Πέραν αυτών, θα απουσιάσει και από τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στις 21/1.

Από εκεί και πέρα, αγωνία υπάρχει στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τον Τσέριν, η συμμετοχή του οποίου στον αγώνα με την ΑΕΚ είναι αμφίβολη. Ο Σλοβένος μέσος έχει ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο και θα επανεξεταστεί το Σάββατο (13/1) για να διαπιστωθεί αν θα είναι ή όχι στη διάθεση του Τερίμ για το ντέρμπι της OPAP Arena.