Ο Άρης είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Γιάννη Φετφατζίδη που αποχώρησε ως ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ και την Πέμπτη (4/1) ανακοινώθηκε η επιστροφή του 3,5 χρόνια μετά την αποχώρησή του, υπογράφοντας συμβόλαιο που έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Μία μέρα μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό σε όλους στην ομάδα, οι Κίτρινοι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τον «Φέτφα» μέσω της ακόλουθης ανακοίνωσης.

«Ο Γιάννης Φετφατζίδης, μετά από 3,5 χρόνια περίπου, επέστρεψε στον ΑΡΗ. Ο 33χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός (γεννήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 1990) υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 1,5 χρόνου με την ομάδα μας. Ο Γιάννης Φετφατζίδης στην πρώτη του θητεία στον ΑΡΗ κατέγραψε συνολικά 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ, ενώ έχει φορέσει και 27 φορές τη φανέλα της εθνικής ομάδας (3 γκολ)».

Ο 33χρονος εξτρέμ, από την πλευρά του, είπε τα εξής στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου.

«Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. Στον Άρη πέρασα μια από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας μου και επιστρέφω εδώ με όμορφα συναισθήματα. Έχω ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα και τον κόσμο της και αυτό είναι γνωστό. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε όλοι μαζί να φέρουμε στον Άρη νίκες και χαρές στον κόσμο μας».