Ο Γιώργος Γιακουμάκης εκμεταλλευόμενος τη διακοπή που υπάρχει στο πρωτάθλημα του MLS των ΗΠΑ όπου υπερασπίζεται την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, ντύθηκε γαμπρός και ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας όπου παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Σόνια-Μαρία Μιχαλάκη.

Ο Έλληνας διεθνής επιθετικός κατέγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram το… ζέσταμα πριν το γάμο με εικόνες να τον δείχνουν να χορεύει, αλλά και να τον ξυρίζουν οι φίλοι του προτού μεταβεί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου και πραγματοποιήθηκε ο γάμος του με την σύντροφό του.

Ο 29χρονος σέντερ φορ που αναδείχθηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης του MLS ξεπερνώντας ακόμη και τον αντίκτυπο του Λιονέλ Μέσι της Ίντερ Μαϊάμι, έζησε μια από τις πιο ευτυχισμένες βραδιές της ζωής του προτού αρχίσει και πάλι να προετοιμάζεται για τις αθλητικές του υποχρεώσεις, ανάμεσα στις οποίες βρίσκεται και η προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας να περάσει στο EURO 2024. Η «γαλανόλευκη» θα παίξει σε μπαράζ με το Καζακστάν.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης εντυπωσίασε στην πρώτη του σεζόν με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ έπειτα από τη μεταγραφή του από την Σέλτικ για τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, σημειώνοντας 19 γκολ σε 32 συμμετοχές και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στα playoffs του πρωταθλήματος.