Η δίκη του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται από νεαρή γυναίκα ότι τη βίασε σε νυχτερινό κέντρο τον Δεκέμβριο του 2022, θα γίνει στις 5, 6 και 7 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα (20/12) το δικαστήριο της Βαρκελώνης, όπου και θα λάβει χώρα η διαδικασία.

Ο 40χρονος πρώην παίκτης των Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν μεταξύ άλλων, ο οποίος έχει φορέσει 126 φορές τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας, βρίσκεται υπό κράτηση από τον Ιανουάριο του 2023 σε φυλακή κοντά στη Βαρκελώνη. Η εισαγγελία ζήτησε να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης εννέα ετών.

Η κατάθεση του θύματος

Τον περασμένο μήνα, τα ισπανικά ΜΜΕ δημοσίευσαν μέρος της κατάθεσης της νεαρής γυναίκας που εξήγησε στους αστυνομικούς τι συνέβη.

«Ήταν πίσω μου, ενώ είχα τον ξάδελφό μου μπροστά μου. Τότε τον θυμάμαι να απομακρύνεται και να μου κάνει νόημα να πάω κοντά του. Σκέφθηκα “μπορείς να του μιλήσεις και να δεις τι θέλει” και δεν σκέφτηκα κάτι άλλο. Πήγα εκεί για να του μιλήσω. Σε καμία στιγμή δεν ήξερα σε τί έμπλεκα. Θυμάμαι ότι βάδιζα προς το μέρος που ήταν, αλλά δεν μπορούσα να φαντασθώ που με πήγαινε».

«Φθάσαμε και υπήρχε μια πόρτα, την άνοιξε και μπήκα μέσα. Οταν μπήκα μέσα, είδα ότι ήταν μια μικροσκοπική τουαλέτα, είδα ότι ήταν πολύ, πολύ μικρή. Νομίζω ότι τότε άρχισε το σοκ μου. Θυμάμαι ότι κάθισε και άρχισα να του λέω “πρέπει να φύγω, πρέπει να φύγω”. Τον θυμάμαι να μου σηκώνει το φόρεμα και να με βάζει να καθίσω πάνω του», συνέχισε η γυναίκα.

«Και άρχισε να μου λέει πολλά πράγματα. Επέμεινε να του πω πράγματα. Εκείνη την στιγμή αντιστάθηκα, αλλά με κτύπησε στο γόνατο. Προσπάθησε να με κάνει να του κάνω στοματικό σεξ. Συνέχισα να απομακρύνομαι μέχρι που με έπιασε από τον λαιμό και άρχισε να με χαστουκίζει», πρόσθεσε.