Ο βραζιλιάνος επιθετικός Χαλκ εδώ και τρία χρόνια βρίσκεται σε σχέση με την Καμίλα Ανζέλο, την ανιψιά της πρώην συζύγου του και τώρα έκανε γνωστό πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Ο Χαλκ, που έκανε μεγάλη καριέρα στην Ευρώπη με τη φανέλα της Πόρτο και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, πλέον φορά τα χρώματα της Ατλέτικο Μινέιρο στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας της Βραζιλίας. Ο ίδιος ανακοίνωσε πως η σύντροφός του θα φέρει στον κόσμο το πέμπτο παιδί του, ενώ από το γάμο του με τη θεία της, Ιράν Ανζέλο, είχε αποκτήσει τρία τέκνα.

Το 2020 ξέσπασε σκάνδαλο στη Βραζιλία, όταν έγινε γνωστή η ερωτική σχέση του Χαλκ με την ανιψιά της πρώην συζύγου του. Ένα χρόνο αργότερα, ο άλλοτε διεθνής με την Εθνική ομάδα της χώρας ανέφερε πως το νέο του ταίρι περιμένει το πρώτο τους παιδί. Το γεγονός προκάλεσε νέα αρνητικά σχόλια, μιας και η Καμίλα Ανζέλο είναι ουσιαστικά ξαδέρφη, αλλά και μητριά των τριών παιδιών που έχει με την Ιράν Ανζέλο.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα μηνύματα που έχετε στείλει για την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου. Άλλος ένας γιος, άλλη μια ευλογία που μου έδωσε ο Θεός. Είχα συμφωνήσει με τη γυναίκα μου να το κρατήσουμε μυστικό. Ήξερα όμως ότι επρόκειτο να διαρρεύσει», είπε ο Χαλκ.

Ο Χαλκ και η Καμίλα, πλέον, είναι παντρεμένοι και στα social media είναι πολύ συχνές οι εξομολογήσεις του έρωτά του προς εκείνη. «Τους είπε την αλήθεια. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν ραντεβού από τον Οκτώβριο του 2019. Ήθελε να είναι ξεκάθαρος, προκειμένου να αποφύγει ψεύτικα και κακόβουλα σχόλια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου φορ σχετικά με το τι είχε συμβεί στο παρελθόν.