Ο Χαβιέρ Ζανέτι, σύμβολο της Ίντερ και αντιπρόεδρος του κλαμπ εδώ και χρόνια, λίγο έλειψε να απουσιάσει από την κλήρωση για τους «16» του Champions League αφού είχε ξεχάσει τη διαπίστευσή του και σεκιούριτι της UEFA δεν του επέτρεπε την είσοδο επειδή δεν τον αναγνώρισε.

Στη Νιόν της Ελβετίας, το στρατηγείο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, έγινε τη Δευτέρα (18/12) η κλήρωση για τους «16» του Champions League, με τους Νερατζούρι να καλούνται να αντιμετωπίσουν την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο αντιπρόεδρός τους, όμως, λίγο έλειψε να απουσιάσει από την κλήρωση και ο λόγος είναι ότι σεκιούριτι της UEFA δεν τον αναγνώριζαν.

Συγκεκριμένα, ο Ζανέτι είχε ξεχάσει τη διαπίστευσή του και αυτό το διαπίστωσε όταν έφτασε στο κτίριο. Δεν μπορούσε να φανταστεί, όμως, ότι αυτό θα του προκαλούσε πρόβλημα αφού τον ξέρουν όλοι, ξέρουν ποιος δεν είναι, δεν πρόκειται για κάποιον… περίεργο που θα πήγαινε εκεί για να δημιουργήσει πρόβλημα.

Οι σεκιούριτι της UEFA, όμως, δεν τον αναγνώρισαν και δεν του επέτρεπαν να μπει στην αίθουσα που γινόταν η κλήρωση, μέχρι που τελικά ο Αργεντίνος… ντρίμπλαρε και μπήκε με τους ανθρώπους της ασφάλειας να τρέχουν πίσω του. «Έστω και με προσπάθεια καταφέραμε να φτάσουμε για την κλήρωση», ήταν στη συνέχεια το σχόλιό του στο Sky Italia και όταν κυκλοφόρησε το σχετικό βίντεο κατάλαβαν όλοι τι εννοούσε.