Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να κάνει αρκετή δουλειά στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και μία από τις θέσεις στις οποίες σκοπεύει να ενισχυθεί είναι αυτή του επιθετικού, με τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ να τον συνδέουν με τον Κάρλος Βινίσιους της Φούλαμ, ο οποίος φέρεται να απασχολεί άλλες τέσσερις ομάδες.

Μετά την αλλαγή προπονητή και την έλευση του Πέδρο Άλβες για τη θέση του αθλητικού διευθυντή οι Ερυθρόλευκοι πήραν την απόφαση για 4-5 μεταγραφές τον Ιανουάριο και μία εξ αυτών θα πρέπει να γίνει στην επίθεση. Σύμφωνα, λοιπόν, με τη Globo Esporte από τη Βραζιλία, ένας από τους παίκτες που εξετάζει η ομάδα του Πειραιά είναι ο Βινίσιους.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός της Φούλαμ δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025 και στο παρελθόν πέρασε και από τις Νάπολι, Μονακό, Μπενφίκα, Τότεναμ και Αϊντχόφεν, ενώ πλην του Ολυμπιακού φέρονται να τον έχουν στις λίστες τους και οι Παλμέιρας, Φενέρμπαχτσε, Βαλένθια και Σεβίλλη.

Θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, πάντως, πως όσο πλησιάζουμε στον Ιανουάριο τόσο περισσότερα θα είναι τα ονόματα που θα κυκλοφορούν, με τον Ολυμπιακό να έχει στη λίστα του σημειωμένο και αυτό του Σίλβα της Λειψίας.