Η Λίβερπουλ συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο πρωτάθλημα της Premier League καθώς το βράδυ της Τετάρτης (6/12) επικράτησε με 2-0 της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκτός έδρας που την εδραίωσε στη δεύτερη θέση της κατάταξης δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ, αλλά αυτό που ξεχώρισε από την αναμέτρηση ήταν το στιγμιότυπο πριν από το πρώτο γκολ με το κατεβασμένο σορτσάκι του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ.

Με το ματς στο 0-0 και το ρολόι να δείχνει το 37ο λεπτό, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ κέρδισε κόρνερ και ο Άγγλος δεξιός μπακ – χαφ πήγε να το εκτελέσει όπως συνηθίζει. Ωστόσο, κάτι τον ενοχλούσε και αποφάσισε να κατεβάσει το σορτσάκι του με αποτέλεσμα να φανούν τα οπίσθιά του και δίχως να το επαναφέρει ή να κάνει οτιδήποτε άλλο, έβγαλε την σέντρα κι ο Φίρχιλ φαν Ντάικ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το «ατύχημα» του Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ καταγράφηκε από τις κάμερες και έγινε viral μέσα από τα social media με τους οπαδούς να σημειώνουν πως ακόμη και… εκτεθειμένος μπορεί να δίνει ασίστ. Άλλωστε, ο άσος της Λίβερπουλ αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική σημειώνοντας καθοριστικά γκολ που αποφέρουν βαθμούς στην ομάδα του.

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στη δράση το Σάββατο (9/12) κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας εκτός έδρας και πάλι για το πρωτάθλημα Αγγλίας με στόχο να ανέβει στην κορυφή της κατάταξης. Να σημειώσουμε, πάντως, πως η ατυχία της «χτύπησε την πόρτα» μιας και ο αμυντικός Ζοέλ Μάτιπ τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.