Ο Ραφίκ Τζεμπούρ απάντησε σήμερα το μεσημέρι μέσω απολογητικού υπομνήματος με τον δικηγόρο του Γιώργο Παναγόπουλο, για το επεισόδιο με τον προπονητή του Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Κυριακής.

Μεταξύ άλλων ο Τζεμπούρ αναφέρει ότι το επεισόδιο δεν είχε τόσο μεγάλες διαστάσεις, όσο αναφέρθηκε στον Τύπο και ουδέποτε είχε σκοπό να προσβάλει τον προπονητή του. Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ο Χιμένεθ μιλώντας στους παίκτες, αναφέρθηκε σε προσωπικά θέματα του Τζεμπούρ χωρίς να υπάρχει λόγος.

Αυτή η συμπεριφορά του Ισπανού προπονητή, ήταν σύμφωνα με την πλευρά του Τζεμπούρ ιδιαίτερα παράξενη και αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απολογία ότι ο Χιμένεθ λειτούργησε «είτε ως κατασκευαστής, είτε ως εμπνευστής του θέματος» προκειμένου να οξύνει τα πνεύματα και να δημιουργήσει επεισόδιο χωρίς να υπάρχει λόγος!

Είναι προφανές ότι ο Τζεμπούρ αποδίδει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε υπαιτιότητα της ΑΕΚ, η οποία για δικούς της λόγους οδήγησε την κατάσταση στο σημείο αυτό!

Ζητάει 1.420.000 ευρώ

Στο μεταξύ αποκαλύφθηκε ότι ο Τζεμπούρ ζητάει από την ΑΕΚ 1.420.000 ευρώ! Επίσης στο κείμενο της προσφυγής ο Τζεμπούρ αναφέρεται σε μείωση προσωπικότητας αλλά και μείωση ποδοσφαιρικής αξίας. Πάντως, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο μάνατζέρ του ενημερώθηκε από την ΑΕΚ για την κίνηση του πελάτη του να καταθέσει προσφυγή.

«Βράζουν» στην ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι ο Τζεμπούρ παρέδωσε ένα δισέλιδο προχειρογραμμένο κείμενο με σφραγίδα του δικηγόρου του, με το οποίο δεν απολογείται και ούτε ζητάει συγνώμη για τη συμπεριφορά του, αλλά αναφέρεται στην προσφυγή που έκανε. Από το ποσό του 1.420.000 ευρώ που αξιώνει ο παίκτης τα 600.000 ευρώ είναι οφειλές που υπήρχαν και το υπόλοιπο ποσό έχει να κάνει με μειώση προσωπικότητας στην οποία υπέστη.

Η πλευρά της ΑΕΚ ωστόσο, τονίζει ότι το ποσό που οφείλει στον Γαλλοαλγερινό είναι 188.000 ευρώ μείον 70.000 ευρώ που είναι το πρόστιμο που του έχει επιβληθεί. Μάλιστα, η διοίκηση θα τον καλέσει εκ νέου σε απολογία και είναι διατεθειμένη να κυνηγήσει το θέμα σε αθλητικά και μη δικαστήρια, προκειμένου να δικαιωθεί για όσα έχει πει ο παίκτης τις τελευταίες μέρες.

Πηγή: gazzetta.gr