Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 η καρδιά της πυγμαχίας θα χτυπάει στη Σαουδική Αραβία όπου ο Τάισον Φιούρι θα αντιμετωπίσει τον Ολεκσάντρ Ούσικ σε μια μονομαχία που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αλλά στην κοινή συνέντευξη Τύπου που έγινε στο Λονδίνο, παρουσία του Σιλβέστερ Σταλόνε, την παράσταση έκλεψε ο… οπαδός της ΑΕΚ κάμεραμαν.

Η Σαουδική Αραβία γενικά κάνει μια προσπάθεια να έρθει πιο κοντά με τον αθλητισμό τα τελευταία χρόνια, ό,τι κι αν αφορά αυτό. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ μέχρι το… WWE και την πυγμαχία.

Σε ό,τι αφορά το μποξ, λοιπόν, στις 17 Φεβρουαρίου θα γίνει εκεί ακόμη ένας αγώνας και συγκεκριμένα ένας μεγάλος αγώνας: Τάισον Φιούρι εναντίον Ολεκσάντρ Ούσικ. Μια «μάχη» την οποία οι δύο αντίπαλοι άρχισαν να προμοτάρουν μέσω της κοινής συνέντευξης Τύπου έλαβε χώρα στο Λονδίνο και στην οποία βρέθηκε και ο Σιλβέστερ Σταλόνε.

Οι δύο πυγμάχοι είπαν αυτά που είχαν να πουν και στη συνέχεια, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, ήρθαν… επικίνδυνα κοντά, με τους πάντες να τους περικυκλώνουν εκείνη τη στιγμή με κάμερες για να καταγράψουν τα όσα γίνονταν. Και όπως φαίνεται από το βίντεο του σκηνικού, υπήρχε και ένας κάμεραμαν που φορούσε φανέλα ελληνικής ομάδας και συγκεκριμένα της ΑΕΚ, η οποία έχει στο Λονδίνο ένα από τα πιο δραστήρια κλαμπ της Original 21.