Η Εθνική Ελλάδας έχει να δώσει ακόμη ένα παιχνίδι στο πλαίσιο του ομίλου της για τα προκριματικά του Euro 2024 με αντίπαλο τη Γαλλία και ο Ντιντιέ Ντεσάμπ συμπεριέλαβε όλα τα αστέρια των Τρικολόρ στην αποστολή παρά το γεγονός ότι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση.

Η λογική, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, λέει ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει την πρόκριση μέσω των αγώνων μπαράζ που θα γίνουν τον ερχόμενο Μάρτιο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να ολοκληρώσει με όμορφο τρόπο, με ένα θετικό αποτέλεσμα τις υποχρεώσεις της στον όμιλο, παρά το γεγονός ότι η αποστολή της δεν θα είναι καθόλου εύκολη.

Αυτό έγινε σαφές και μετά την ανακοίνωση της αποστολής της Γαλλίας για τον αγώνα της 21ης Νοεμβρίου στην OPAP Arena, αφού ο Ντεσάμπ αποφάσισε να πάρει σε αυτή όλα τα αστέρια της φιναλίστ του Μουντιάλ 2022. Με εξαίρεση τους τραυματίες Παβάρ και Τσουαμενί, επομένως, όλοι οι άλλοι είναι κανονικά στην αποστολή, στην οποία βρίσκεται και ο πιτσιρικάς Ζαϊρέ-Εμερί που εντυπωσιάζει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά οι παίκτες που κάλεσε ο Ντεσάμπ είναι οι Αρεολά, Μενιάν, Σαμπά, Κλάους, Λ. Ερναντέζ, Τ. Ερναντέζ, Κονατέ, Κουντέ, Σαλιμπά, Τομπιντό, Ουπαμεκάνο, Καμαβινγκά, Φοφανά, Καμαρά, Ραμπιό, Ζαϊρέ-Εμερί, Κομάν, Ντεμπελέ, Ζιρού, Γκριεζμάν, Κολό Μουανί, Μπαπέ, Τουράμ.