Με εντυπωσιακούς ρυθμούς συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Ελλάδα-Γαλλία για τη 10η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2024, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (21:45), στην OPAP Arena.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι ήδη στις δύο πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας των εισιτηρίων, έχουν διατεθεί 10.000 εισιτήρια. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά τους μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά. Φυσικά, η φιναλίστ του Μουντιάλ 2022 μπορεί να έχει προκριθεί στην τελική φάση του EURO 2024 και η Ελλάδα να έχει μηδαμινές πιθανότητες, αλλά πρόκειται για ένα μεγάλο ματς και μια ευκαιρία για τους Έλληνες φιλάθλους να δουν από κοντά τους αστέρες του Ντιντιέ Ντεσάν και ανάμεσά τους αναμένεται να βρίσκεται κι ο Κιλιάν Μπαπέ, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, που τερμάτισε τρίτος στην πρόσφατη ψηφοφορία για την Χρυσή Μπάλα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι:

  • 20 ευρώ στις θύρες 41, 42, 43, 44
  • 30 ευρώ στις θύρες 37, 39, 45, 47
  • 40 ευρώ στις θύρες 1, 2, 38, 40, 46, 48
  • 55 ευρώ στις θύρες 3, 6, 5, 8, 9, 10, 11, 12
  • Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%.

Σε όσους αγοράσουν εισιτήριο, η ΕΠΟ υπενθυμίζει ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξη στο γήπεδο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Νωρίτερα, να σημειώσουμε πως ανακοινώθηκαν και οι κλήσεις του προπονητή της «γαλανόλευκης», Γκουστάβο Πογέτ, για το ματς με τη Γαλλία, αλλά και το φιλικό με τη Νέα Ζηλανδία που θα προηγηθεί.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που περιλαμβάνονται στην πρόσκληση του ομοσπονδιακού τεχνικού, είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Διούδης, Βλαχοδήμος, Γούτας, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Μπάλντοκ, Γιαννούλης, Ρότα, Σάλιακας, Τσιμίκας, Βαγιαννίδης, Αλεξανδρόπουλος, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Γαλανόπουλος, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Παπανικολάου, Σιώπης, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Μασούρας, Πέλκας, Φούντας, Γιακουμάκης, Ιωαννίδης και Παυλίδης.