Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (66-54) στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» το βράδυ της Δευτέρας (30/10) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League και σήμερα (31/10) το πρωί ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα για το ματς.

Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram συνεχάρη τους «ερυθρόλευκους» για τη φιλοξενία καθώς τα πράγματα κύλησαν ομαλά, αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Κώστα Σλούκα στο γήπεδο του Ολυμπιακού μετά τη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.

«Μπράβο στον Ολυμπιακό για την άριστη φιλοξενία. Μπράβο στον Παναθηναϊκό για τη νίκη», έγραψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χαρακτηριστικά. Αυτή ήταν η πρώτη επιτυχία του Παναθηναϊκού επί του «αιωνίου» αντιπάλου του στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έπειτα από τρεις αναμετρήσεις. Ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει προηγουμένως στον τελικό του Σούπερ Καπ Ελλάδας και στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στη Euroleague. Μάλιστα, χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» υποδέχθηκαν με βεγγαλικά και συνθήματα την αποστολή της ομάδας για να συγχαρούν τους ήρωές τους και τον προπονητή Εργκίν Αταμάν.

Τώρα, ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στις επόμενες υποχρεώσεις του καθώς την Παρασκευή (3/11) παίζει με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη για την 6η αγωνιστική της Euroleague κι έπειτα αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Πάτρας για την Basket League (6/11).