Την Κυριακή (22/10) η Stoiximan Super League έχει ντέρμπι αιωνίων και στον Ολυμπιακό ελπίζουν να αποτελεί οιωνό αυτό της Super League 2, όπου η Β’ ομάδα του συλλόγου -στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής- νίκησε με 3-1 την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού χάρη σε γκολ των Τσέλιου, Κωστούλα και Αποστολόπουλου.

Ήταν το πρώτο ντέρμπι ανάμεσα στις Β’ ομάδες των δύο συλλόγων και οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άρχισαν καλύτερα. Οι Ερυθρόλευκοι έχασαν στο 16′ με τραυματισμό τον Ιμπαγάσα αλλά αυτός που μπήκε, ο Τσέλιος, έκανε τη διαφορά δύο λεπτά μετά ανοίγοντας το σκορ με σουτ από πλάγια εντός περιοχής.

Το 1-0 ήταν το σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι δύο ομάδες έκαναν από μία αναγκαστική αλλαγή, με τον Ολυμπιακό να βάζει και δεύτερο γκολ στο 49′ με σουτ του Κωστούλα εκτός περιοχής. Άμεσα όμως, στο 51′, οι Πράσινοι αντέδρασαν και μείωσαν σε 2-1 με ωραίο σουτ του Σαρδέλη που είχε μπει ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης.

Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο 63′ αφού κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μπιλάλ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, για να διαμορφωθεί το τελικό 3-1 για τους Ερυθρόλευκους στο 78′ με το σουτ του Αποστολόπουλου στο οποίο δεν αντέδρασε καλά ο Ξενόπουλος.

Ολυμπιακός Β’: Παπαδούδης, Μπα, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Σγουρός (69′ Μουζακίτης), Κουτσίδης, Μαρίνος (80′ Αργυρίου), Ι. Ιμπαγάσα (16′ Τσέλιος), Κωστή, Κωστούλας (80′ Πινακάς), Καράκουτης (69′ Αποστολόπουλος).

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι (25′ Προδρομίτης), Βουτσάς (69′ Καλοσκάμης), Αθανασακόπουλος (56′ Μαντσίνι), Μαρτίνης, Φουρτάδο (69′ Ρόμπι), Κρυπαράκος, Λαμψιάς, Καραμπάς (46′ Σαρδέλης), Μπιλάλ.