Την ώρα που σχετικά δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για πιθανή επιστροφή του Λιονέλ Μέσι ως «δανεικού» στην Μπαρτσελόνα, η ισπανική εφημερίδα «Sport» αποκαλύπτει ότι ανάλογο ενδιαφέρον υπάρχει και από συλλόγους της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα στο σχετικό άρθρο, αναφέρεται και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που προσδιορίζεται στους έξι μήνες, όσο δηλαδή θα διαρκέσει περίπου η «ανάπαυλα» στο πρωτάθλημα του MLS για την Ιντερ Μαϊάμι, που αποκλείστηκε από τα playoffs. Να υπενθυμίσουμε πως το καλοκαίρι η Αλ Χιλάλ είχε προσφέρει πάνω από ένα δισ. δολάρια στον Λιονέλ Μέσι προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της.

Ωστόσο, ερωτηθείς για πιθανή επιστροφή του Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα, ο προπονητής του στην ομάδα της Φλόριντας, Τάτα Μαρτίνο, σχολίασε με νόημα: «Ο Μέσι στη Μπαρτσελόνα; Θα είναι για… βόλτα, σωστά; Αυτό με εκπλήσσει, δεν ξέρω. Εάν μου λέγατε ότι θα πάει στην Βαρκελώνη για διακοπές, θα έλεγα ναι, είναι πιθανό, αλλά δεν είμαι καν σίγουρος».

Ανοίγει ο δρόμος για την επανένωση με τον Λουίς Σουάρες

Ο Λιονέλ Μέσι, πάντως, επί του παρόντος βρίσκεται στην Αργεντινή με την Εθνική ομάδα της χώρας του ενόψει των υποχρεώσεών αυτής για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026 και το μυαλό του δεν βρίσκεται στο αν θα φύγει από την Ίντερ Μαϊάμι.

Στην οποία είναι πιθανό να πάει ο Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός βρήκε τη φόρμουλα για να απελευθερωθεί από την Γκρέμιο στο τέλος του έτους. Στο παρελθόν, υπήρχαν επαφές με την Ίντερ Μαϊάμι, αλλά ο βραζιλιάνικος σύλλογος δεν ήθελε να τον αφήσει να φύγει. Πλέον, όμως, τα δεδομένα είναι διαφορετικά κι ο Σουάρες αναμένεται να συζητήσει και πάλι με τους Αμερικανούς ώστε να βρει και πάλι τα… φιλαράκια του από την Μπαρτσελόνα, αφού στην ομάδα εκτός του Λιονέλ Μέσι αγωνίζονται και οι Σέρχιο Μπουσκέτς, Τζόρντι Άλμπα.