Σε ένα ματς για τα προκριματικά του Euro 2024 που είχε και ελληνικό ενδιαφέρον έπειτα από όσα έγιναν στη μεταγραφική περίοδο, το Μαυροβούνιο με γκολ του Στέβαν Γιόβετιτς του Ολυμπιακού στο 96ο λεπτό νίκησε με 2-1 τη Βουλγαρία, για την οποία είχε χάσει πέναλτι νωρίτερα ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ.

Οι δύο ομάδες είναι στον 7ο όμιλο και το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για το Μαυροβούνιο που έχει και ελπίδες πρόκρισης ενώ η Βουλγαρία είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Καλύτερη ομάδα, δηλαδή, οι γηπεδούχοι, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με τον Σάβιτς έπειτα από φάση διαρκείας, αλλά στο 59′ το Μαυροβούνιο έμεινε με 10 παίκτες αφού αποβλήθηκε ο Βούγιασιτς με 2η κίτρινη κάρτα για το πέναλτι που έκανε.

Οι Βούλγαροι είχαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν αλλά ο Ντεσπόντοφ που ανέλαβε την εκτέλεση δεν κατάφερε να νικήσει τον Μιγιάτοβιτς που απέκρουσε, για να γίνει τελικά το 1-1 στο 79′ από τον Μπορούκοβ. Παρ’ όλα αυτά, ο Γιόβετιτς δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και με κεφαλιά στο 96′ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 δίνοντας μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.