Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα, Παρασκευή, ο 27χρονος, ο οποίος ομολόγησε στην αστυνομία ότι βίασε και σκότωσε την 60χρονη Αμερικανίδα, Σούζαν Ίτον.

Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 27χρονου, o οποίος συνελήφθη για την υπόθεση ανθρωποκτονίας της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένειά του θα προχωρήσει σε δήλωση μέσα στη μέρα προς τα ΜΜΕ, με την οποία θα ζητά συγγνώμη από την οικογένεια της βιολόγου, αλλά και μια δίκαιη τιμωρία του νεαρού αγρότη.

Κατά πάσα πιθανότητα επίσης, ο νέος του συνήγορος, Π. Ζήλιος, θα ζητήσει τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον 27χρονο, μετά από τους ισχυρισμούς του ίδιου ότι τον πιάνει μια μανία που τον κυριεύει και δεν μπορεί να την ελέγξει, αλλά και την αποκάλυψη ότι πέρσι είχε συλληφθεί για εμπρησμό και είχε υποστηρίξει ότι του άρεσε να ακούει τις σειρήνες των πυροσβεστικών οχημάτων, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star.

Είχε τραβήξει βίντεο μέσα από το γερμανικό πολυβολείο, όπου πέταξε την βιολόγο

Την ίδια ώρα ανατριχίλα προκαλεί βίντεο που χρονολογείται από το 2016, το οποίο είχε τραβήξει ο ίδιος ο 27χρονος μέσα από το παλιό πολυβολείο, όπου πέταξε την Αμερικανίδα βιολόγο, αφού πρώτα τη βίασε.

Ο νεαρός φαίνεται στο βίντεο με την παρέα του να περπατά μέσα στο δαιδαλώδες σπήλαιο και να πιάνει νυχτερίδες. Κάποια στιγμή, ο νεαρός βλέπει μπροστά του κόκαλα, τα οποία αρχικά να περνά για ανθρώπινα. Ακούγεται μάλιστα να λέει σε έναν από τους φίλους του: «ευτυχώς είναι ζώου, νόμιζα ότι ήταν ανθρώπου. Μπορεί να είχαν σκοτώσει κανέναν και να τον πέταξαν εδώ, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται».

Τον αναγνώρισαν κι άλλες γυναίκες

Μετά από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του βρέθηκαν και άλλες γυναίκες που είχαν πέσει θύματα παρόμοιων επιθέσεων από τον 27χρονο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr δύο ακόμη γυναίκες πήγαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων και κατέθεσαν ότι κι εκείνες είχαν πέσει θύματα επίθεσης και μάλιστα αναγνώρισαν το αυτοκίνητο του 27χρονου ως εκείνο που τις είχε χτυπήσει ενώ την Πέμπτη το ίδιο είχε κάνει και μια γυναίκα από την Πολωνία.

Τον πρόδωσε η χλωρίνη

Τέλος, αυτό που «πρόδωσε» τον 27χρονο και έπεισε τους αστυνομικούς ότι κρύβεται πίσω από τη στυγνή δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας ήταν το γεγονός ότι το αυτοκίνητό του, το οποίο είχε καταγραφεί από τις κάμερες κυκλοφορίας, είχε πεντακάθαρο πορτ μπαγκάζ, που μύριζε χλωρίνη, ενώ όλο το υπόλοιπο ήταν βρώμικο.