Συναγερμός έχει σημάνει στην Πάτρα, καθώς ένας άνδρας έχει καθίσει στη μέση του δρόμου και κρατώντας μια καραμπίνα στα χέρια, απειλεί να πυροβολήσει όποιον τον πλησιάσει και ειδικά αστυνομικούς που έχουν σπεύσει στο σημείο.

Επιπλέον, διαπραγματευτής της αστυνομίας βρίσκεται στην περιοχή, κοντά στον νότιο πάρκο, και όπως καταγράφεται στις εικόνες του tempo24.news προσπαθεί να πείσει τον άνδρα που κρατάει όπλο και έχει μαζί του φιάλη υγραερίου, να τα παραδώσει, αν και χωρίς αποτέλεσμα.

Η προσέγγιση του διαπραγματευτή έχει γίνει από το πεζοδρόμιο της Ακτής Δυμαίων, πίσω από τον φράχτη του χώρου στάθμευσης.

Ο άνδρας κρατά στο αριστερό του χέρι την καραμπίνα και αρνείται να την παραδώσει.

Δείτε τη στιγμή της διαπραγμάτευσης:

Σύμφωνα με το thebest.gr πρόκειται για 45χρονο άνδρα. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πύργο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του.

Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας με την καραμπίνα έχει ενοχληθεί επειδή οι αστυνομικοί τους απομακρύνουν από το σημείο όπου κατασκηνώνουν.

Επίσης, έχει κλείσει η κυκλοφορία στην συμβολή Ακτή Δυμαίων και Παπαφλέσσα, καθώς και στην άνοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Απομακρύνουν όλα τα οχήματα από την Ακτή Δυμαίων. Κρατούν τον κόσμο μέσα στη Veso Mare.