Τέλος στη δράση ενός επιδειξία που έδειχνε τα γεννητικά του όργανα στο δρόμο και αυνανιζόταν μπροστά σε γυναίκες που πήγαιναν νωρίς το πρωί στις δουλειές τους, έβαλε η Ασφάλεια Λιβαδειάς με τη σύλληψη ενός 52χρονου άνδρα ως δράστη των επιθέσεων.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο συλληφθείς ήταν γνωστός στις αρχές, καθώς είχε απασχολήσει παλαιότερα για παρόμοια αδικήματα και το πρωί της Τρίτης (22/1) οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχε προηγηθεί μία ακόμη εμφάνιση του επιδειξία την προηγούμενη ημέρα σε ανυποψίαστη γυναίκα έξω ακριβώς από το μαγαζί που δούλευε. Είχε πεταχτεί μπροστά της ξαφνικά, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του φορώντας σκούφο και καλσόν, ενώ από κάτω ήταν γυμνός. Τα… σύνεργα της δουλειάς του μάλιστα φέρεται να εντοπίστηκαν εντός του αυτοκινήτου που χρησιμοποιούσε για να μεταβαίνει στα σημεία των επιθέσεων.

Συνολικά ο 52χρονος κατηγορείται για 10 παρόμοιες επιθέσεις από τον περασμένο Αύγουστο.

Με την κατηγορία της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και την τέλεση ακόλαστων πράξεων κατά εξακολούθηση, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Λιβαδειάς.