Στη σύλληψη των δολοφόνων του ζευγαριού που εκτελέστηκε στις 3 Φεβρουαρίου 2017 μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι προχώρησε η Αστυνομία.

Για τη διπλή ανθρωποκτονία συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα άτομα: οι τρεις είναι φυσικοί αυτουργοί και είναι ένας 29χρονος από την Αλβανία και δύο Έλληνες 32 και 20 ετών. Οι δύο είναι ηθικοί αυτουργοί και πρόκειται για έναν 46χρονο Αλβανό που συνελήφθη και τον ομοεθνή του που αναζητείται.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων η δολοφονία ήταν συμβόλαιο θανάτου. Οι δύο ηθικοί αυτουργοί χρωστούσαν μεγάλο χρηματικό ποσό στο 53χρονο θύμα και αυτός ήταν ο λόγος που έδωσαν την παραγγελία για τη δολοφονία τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του με αμοιβή 30.000 ευρώ για τον καθένα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες μπούκαραν στο σπίτι του ζευγαριού στο Περιστέρι τα ξημερώματα της 3ης Φεβρουαρίου. Αφού τους δολοφόνησαν μπροστά στα μάτια της 19χρονης κόρης και του 28χρονου γιου, που είχε κινητικά προβλήματα εξαφανίστηκαν. Μάλιστα οι δράστες πριν φύγουν τραυμάτισαν τον 28χρονο στο πρόσωπο.