Απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία που διαπράχθηκε, το βράδυ της 28ης Ιουνίου, σε βάρος ενός 43χρονου άνδρα στα Χανιά εξιχνιάστηκε, ύστερα από την προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων.

Χθες το πρωί συνελήφθη, σε περιοχή του δήμου Κισσάμου, ένας 46χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ληστεία και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, ύστερα από τις συνεχιζόμενες αστυνομικές έρευνες και την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, για την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας και ληστείας που διαπράχθηκε σε περιοχή των Χανίων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 46χρονου ημεδαπού.

Ο 46χρονος το βράδυ της 28ης Ιουνίου, εισήλθε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του 43χρονου και αφού τον τραυμάτισε με μαχαίρι και ρόπαλο, αφαίρεσε χρηματικό ποσό και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο παθών διεκομίσθη και νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης Ανακριτρίας Χανίων, για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.