Εντελώς συμπτωματικά βρέθηκε κοντά στο χώρο της συμπλοκής, το ασθενοφόρο που τελικώς μετέφερε τον 29χρονο Μιχάλη Κατσουρή στον Ερυθρό Σταυρό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, μετά τη συμπλοκή με τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Εγώ πήγαινα να σχολάσω εκείνη την ώρα, είχα αφήσει τον συνάδερφο πιο πριν κοντά στο σπίτι του, κι επειδή το πάρκινγκ της εταιρείας είναι λίγο πιο πάνω από το γήπεδο, πήγα ν’ αφήσω και το ασθενοφόρο για να φύγω για το σπίτι μου» αναφέρει ο οδηγός του ασθενοφόρου, που μίλησε στο Star.

Ο ίδιος αναφέρει: «Στη Δεκελείας με σταμάτησαν κάτι μηχανάκια και μου είπαν ότι έχει γίνει κάποια συμπλοκή με μαχαιρώματα και πήγα στο σημείο που βρίσκονταν το άτυχο παλικάρι. Τον είδα λιπόθυμο, συγγνώμη για το τρέμουλο, είχε χάσει αρκετό αίμα. Πρώτη κίνηση είναι να τον βάλουμε στο φορείο και να φύγουμε γρήγορα για τον Ερυθρό Σταυρό.

Εγώ ήμουν μπροστά οδηγούσα. Πήγαινα γκαζωμένος. Δεν ξέρω, δεν μπορούσα να έχω έλεγχο πίσω τι γινότανε. «Τον έχουν μαχαιρώσει. Γρήγορα πάρτε τον για το νοσοκομείο». Αυτό άκουγα συνέχεια. Μπαίνουμε μέσα στη διαλογή και μετά ανέλαβαν οι γιατροί».