Ελεύθεροι, αλλά με περιοριστικούς όρους, αφέθησαν οι τέσσερις ανήλικοι μαθητές που συνελήφθησαν σε μαγαζί της Λάρισας, όπου είχαν μεταφέρει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ώστε στη συνέχεια να την πουλήσουν.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, οι ανήλικοι, ηλικίας από 14 έως 16 ετών, απολογήθηκαν σήμερα το πρωί στην ανακρίτρια και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με τους εξής περιοριστικούς όρους: να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να ανατεθεί η επιμέλεια τους στην υπηρεσία ανηλίκων.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της αστυνομίας, οι ανήλικοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας / Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών όταν διαπιστώθηκε ότι είχαν εναποθέσει στο μαγαζί ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 677,9 γραμμαρίων με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Οι ανήλικοι οδηγήθηκαν χθες Τετάρτη στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας και στη συνέχεια ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στην ανακρίτρια. Επίσης, χθες, συνελήφθησαν και οι γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.