Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 15χρονης μαθήτριας από το Βύρωνα που πέθανε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Τρίκαλα και σύμφωνα με τα αποτελέσματα, φέρεται να εξετάζεται ένα νόσημα από το οποίο έπασχε.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ της εκπομπής «Tlife» που παρουσιάζει η Τατιάνα Στεφανίδου, ανέφερε πως η έφηβη έπασχε από συγγενή πλήρη κολποκοιλιακό αποκλεισμό, ήταν ασυμπτωματική και σύμφωνα με τους γιατρούς δεν χρειάζονταν να λάβει κάποια αγωγή.

Έτσι, αθλούνταν κανονικά και έκανε χορό και καράτε, χωρίς κάποιον ιατρικό περιορισμό. Ωστόσο, το συγκεκριμένο νόσημα εξετάζεται πλέον, αν ευθύνεται για τις δύο ανακοπές που υπέστη η κοπέλα και έφυγε από τη ζωή.

«Ήταν καλή μαθήτρια»

Στην εκπομπή του Alpha μίλησε ο παππούς της 15χρονης και ανέφερε ότι δεν ήταν σοβαρό το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τους γιατρούς που την εξέτασαν.

«Ήταν κάτι ελάχιστο. Την είχαν δει καθηγητές καρδιολογίας, δεν έπαιρνε ούτε φάρμακα, ούτε τίποτα. Δεν ανέβαζε πολλούς σφυγμούς, παρόλα αυτά όμως γυμναζόταν, έκανε πολεμικές τέχνες, χορό, δεν είχε τίποτα», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, πρόσθεσε πως η εγγονή του «ήθελε να γίνει γιατρός, ήταν πάρα πολύ καλή μαθήτρια».