Ραγδαίες αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου του 16χρονου πυγμάχου Βασίλη Τόπαλου, αφού ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική έκθεση και με βάση πληροφορίες ενδέχεται να ασκηθούν νέες διώξεις.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και είπε στη Ζήνα Κουτσελίνη, ότι οι ιατροδικαστές δεν κατέγραψαν κάποιο τραύμα στο κρανίο του έφηβου, κάτι που έρχεται σε αντίφαση με όσα ισχυρίζονται οι μάρτυρες.

Συγκεκριμένα, είχαν αναφέρει πως ο 16χρονος έχασε τις αισθήσεις του στην τουαλέτα γυμναστηρίου στο Μοσχάτο και χτύπησε το κεφάλι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Επίσης, από τον τοξικολογικό έλεγχο φέρεται πως στο σώμα του πυγμάχου δεν βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, ούτε ναρκωτικά και αναβολικά, ενώ δεν προέκυψε κάποιο παθολογικό αίτιο, που να οδηγεί στην κατάρρευση του υγιέστατου νεαρού.

Νέες διώξεις

Ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο φάκελος της δικογραφίας έφυγε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας και πήγε στις εισαγγελικές Αρχές.

Εκεί έχουν καταθέσει πάνω από 30 μάρτυρες και πλέον φέρεται να διαψεύδουν όσα ανέφεραν σε προηγούμενες καταθέσεις, ενώ μερικοί από αυτούς είναι και συγγενείς του 16χρονου.

Έτσι, επειδή φέρεται πως υπάρχουν αντικρουόμενες μαρτυρίες και ευρήματα από την ιατροδικαστική έρευνα, ενδεχομένως ασκηθούν νέες διώξεις τις επόμενες μέρες σε αρκετά άτομα.