Ένας 43χρονος Ιρακινός, γνωστός με το προσωνύμιο «Άγγελος», ο οποίος εργάζεται σε πλυντήριο αυτοκινήτων στην περιοχή του Περάματος, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για σεξουαλική επίθεση σε βάρος 6χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 43χρονος διατηρούσε είχε φιλική σχέση με την 27χρονη μητέρα του παιδιού και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Έτσι, βρήκε τρόπο να απομονώσει την 6χρονη στην αποθήκη του πλυντηρίου αυτοκινήτων που εργάζονταν και να προχωρήσει σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της. Μάλιστα, όπως προέκυψε από την προανακριτική έρευνα της Ασφάλειας, φαίνεται να έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό και σε προγενέστερο χρόνο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του αφορά γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο που εστάλη για ανάλυση στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. μαζί με πέντε μονάδες ψηφιακής αποθήκευσης (USB).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά το πρωί της Πέμπτης (30/3), ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην ανήλικη.