Ο αδερφός της 38χρονης γυναίκας στη Λάρισα, που γέννησε και πέταξε το μωρό στα σκουπίδια, ήταν ο άνθρωπος που το έθαψε το νεογέννητο νεκρό αγοράκι στο χωράφι. Μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» περιέγραψε όσα έγιναν.

«Δεν το γνώριζε κανείς, ούτε η ίδια (ότι ήταν έγκυος). Μέχρι τώρα πήγαινε στα πρόβατα», ανέφερε, λέγοντας πως δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού. «Η ίδια λέει πως έβγαλε αίμα. Αν ήξερε ότι ήταν έγκυος, δεν θα ερχόταν στα πρόβατα. Κανένας δεν ήξερε. Εγώ πήγα και το έθαψα. Ήταν πολύ μικρό. Ίσα που καταλαβαινόταν, πώς να το πω… Ήταν λίγο πιο μεγάλο από ένα κινητό. Οι γιατροί μας λένε ότι είναι καλά, αλλά δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Δεν το πέταξε στα σκουπίδια, σε σακούλα σκουπιδιών» είπε ο αδερφός της 38χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας με κολπική αιμορραγία, με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι ο ομφάλιος λώρος δεν είχε αποκοπεί πλήρως και είχε αρχίσει ήδη η σηψαιμία. Παρά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε εκείνη επέμενε ότι δεν ήξερε ότι ήταν έγκυος.

Διαπιστώθηκε από την προανάκριση ότι η 38χρονη γέννησε στις 8 Μαρτίου ένα αγοράκι περίπου 30 εβδομάδων στο μπάνιο του σπιτιού της, στα Καλύβια Ελασσόνας και στη συνέχεια το έριξε στον κάδο απορριμμάτων. Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας διέταξε την εξέταση όλων των εμπλεκομένων, ενώ παραγγέλθηκε και ιατροδικαστική εξέταση του βρέφους.