Ο 19χρονος από τον οποίο άνοιξε ο «ασκός του Αιόλου» των καταγγελιών για την «Κιβωτό του Κόσμου» ανέφερε ότι το άτομο που έχει καταγγείλει για ασέλγεια, το αντιμετώπιζε σαν πατέρα του, για αυτό δεν αντέδρασε αρχικά στην παρενόχληση.

«Το συγκεκριμένο στέλεχος τον είχα σαν πατέρα μου. Οτιδήποτε έγινε μετά ήταν τέτοια η ταραχή μου και τέτοια η ψυχολογική μου κατάσταση που δεν μπορούσα να αντιδράσω με τίποτα. Κι αυτός ήταν και ο λόγος που δεν αντέδρασα από την πρώτη φορά σε ο,τιδήποτε έγινε… Από τότε που έφυγα από την “Κιβωτό”, αυτούς τους 8 μήνες, δεν έζησα ούτε μία εβδομάδα με τη μάνα μου γι’ αυτόν τον λόγο», είπε με καλυμμένα χαρακτηριστικά στην εκπομπή «T-live».

Επίσης, μεταξύ άλλων, σημείωσε ότι «από τότε που έγινε η καταγγελία, ψυχολογικά τις πρώτες ημέρες ήμουν πάρα πολύ χάλια. Μέχρι κι αυτή τη στιγμή το άγχος είναι καθημερινό και η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή. Βέβαια, όσο περνά ο καιρός και βλέπω ότι πολλά παιδιά παίρνουν θάρρος και μιλάνε, χαίρομαι γι’ αυτό. Όλοι εμείς τα παιδιά, την αλήθεια μας λέμε. Κανένας δεν έχει βγει κι έχει πει ψέματα. Στην αρχή υπήρχε πολύ φόβος για τη μαμά μου και για το σπίτι. Ευτυχώς, όμως δεν έχει γίνει κάτι εναντίον μας, οπότε μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι σχετικά καλά».

Μάλιστα, τόνισε ότι με την καταγγελία που έκανε, αναφέρει όσα βίωσε εκείνος και πως σε καμία προσπάθεια δεν προσπαθεί να ακυρώσει το έργο της «Κιβωτού». «Εννοείται ότι θα υπάρχουν και θετικά πράγματα στην Κιβωτό. Εγώ δεν βγήκα ποτέ και είπα ότι η Κιβωτός του Κόσμου δεν έχει κάνει έργο. Άμα δεν είχε κάνει έργο, δεν θα υπήρχε όλο αυτό που έχει κάνει μέσα σε 25 χρόνια. Αυτό που είπα είναι ότι εγώ πέρασα κάποια πράγματα και ότι τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα δεν διαχειριζόντουσαν σωστά και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και παιδιά που λένε ότι πέρασαν καλά».