Οι έρευνες για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι σε εξέλιξη και μετά τις πληροφορίες ότι η ΜΚΟ μόνο σε τέσσερα χρόνια δέχθηκε περίπου 28 εκατομμύρια ευρώ από δωρεές, ο πάτερ Αντώνιος φέρεται να οδηγούσε πολυτελή αυτοκίνητα.

Όπως αναφέρει το Mega, ο επικεφαλής της οργάνωσης σύμφωνα με εθελοντές και πρώην εργαζόμενους σε δομές φέρεται να οδηγούσε κατά διαστήματα μια Porsche Cayenne και η πρεσβυτέρα ένα εξίσου πολυτελές τζιπ με φιμέ τζάμια που κοστίζει πάνω από 100.000 ευρώ.

«Ερχόντουσαν και ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα με πανάκριβα αυτοκίνητα στη δομή στην Πωγωνιανή. Porsche Cayenne με φιμέ τζάμια», λέει ένα άτομο στο τηλεοπτικό σταθμό.

Μάλιστα, μαρτυρίες ανέφεραν πως μετά από 7μερη κρουαζιέρα με παιδιά της «Κιβωτού», ο πατέρας Αντώνιος αποβιβάστηκε στο λιμάνι του Πειραιά και ορισμένοι από τους επιβάτες τον βλέπουν να κατευθύνεται σε σημείο που τον περίμενε οδηγός, μπροστά από ένα άλλο πολυτελές τζιπ.

«Όταν αποβιβάστηκαν μπήκε αυτός σε ένα μεγάλο τζιπ Mercedes αυτός, με σκούρα τζάμια για να μη φαίνεται, με οδηγό», αναφέρει ένα άλλο άτομο στην εκπομπή.