Ένας άνδρας από το Πακιστάν κατέληξε τη Δευτέρα (26/7) στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, με τους γιατρούς να μην μπορούν να τον σώσουν εξαιτίας της σοβαρότητας των τραυμάτων του από τις πολλές μαχαιριές που δέχθηκε.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviathema.gr, τα ξημερώματα της Δευτέρας, ο άνδρας βρισκόταν σε χωριό του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του. Ακολούθησε σοβαρός καβγάς και ο δράστης – που παραμένει άγνωστος και καταζητείται από τις τοπικές αρχές – τράβηξε μαχαίρι. Του κατάφερε πολλά χτυπήματα στην κοιλιά με αποτέλεσμα ο άνδρας από το Πακιστάν να μείνει στο έδαφος αναίσθητος.

Στη συνέχεια, ο άνδρας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, συνοδεία, ενός ακόμη ατόμου, λίγο μετά τις 08.00 το πρωί όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η αστυνομία, στις τάξεις της οποίας έχουν δημιουργηθεί απορίες για το γεγονός, αφού όταν ο τραυματίας ρωτήθηκε για το πώς συνέβη η επίθεση εναντίον του εκείνος απάντησε ότι έπεσε πάνω σε κάποιο αιχμηρό αντικείμενο.