Νέες πληροφορίες για το πώς φέρεται να έδρασε ο πρώην παίκτης του Big Brother που καταγγέλθηκε από 21χρονη τουρίστρια για βιασμό στη Ρόδο δίνει στη δημοσιότητα ο δικηγόρος της νεαρής. «Την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι» επισημαίνει αναφερόμενος στο μοιραίο βράδυ.

O συνήγορος της 21χρονης τουρίστριας, Ιωάννης Κοκκινογένης το πρωί της Πέμπτης (26/5) μίλησε στην εκπομπή του Mega «MEGA Καλημέρα» για την εξέλιξη της υπόθεσης και την ψυχολογική κατάσταση της κοπέλας.

Ο δικηγόρος υπογράμμισε πως ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η προανακριτική εξέταση και γι’ αυτό δεν μπορούν να ειπωθούν ακόμη πολλά πράγματα.

Αναφερόμενος στο χρονικό του συμβάντος, ο Ιωάννης Κοκκινογένης περιέγραψε πως η 21χρονη μαζί με μία φίλη της πήγαν να διασκεδάσουν σε μαγαζί της Ρόδου όπου δούλευε το γνωστό μοντέλο, ο οποίος στη συνέχεια τους πρότεινε να συνεχίσουν σε άλλο νυχτερινό μαγαζί.

«Της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί και την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι»

«Εκεί της πρότεινε να βγουν από το μαγαζί για 5 λεπτά και στη συνέχεια την παρέσυρε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, πλησίον του club όπου διασκέδαζαν και διέπραξε σε βάρος της το έγκλημα του βιασμού» συμπλήρωσε.

«Η 21χρονη βρίσκεται σε πάρα πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και αύριο το πρωί θα επιστρέψει στην πατρίδα της» δήλωσε ο δικηγόρος υπογραμμίζοντας πως η ιατροδικαστική εξέταση διενεργήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/5).