Δημοσιογράφοι «πολιορκούν» από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα αυτή την ώρα, μετά την είδηση της προσαγωγής της, ενώ πριν από λίγο έφτασε, σύμφωνα με το Thebest.gr, και ο πατέρας του Μάνου. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών μεταφέρεται στην Αθήνα προκειμένου να οδηγηθεί στην προϊστάμενη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, ενώ της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία.

Έξω από το σπίτι που έμενε η οικογένεια, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση έχει βρεθεί πλήθος δημοσιογράφων και μέσων ενημέρωσης, με κάμερες και τηλεοπτικά συνεργεία, όπως μαρτυρούν και οι φωτογραφίες του thebest.gr, ενώ στη γειτονιά επικρατεί αναβρασμός.

Ο πατέρας του Μάνου, η αδερφή και ένας θείος της Ρούλας Πισπιρίγκου βρίσκονται επίσης αυτή τη στιγμή στο σπίτι της οικογένειας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.

Ο πατέρας του Μάνου στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Η ποινική δίωξη που ασκήθηκε στη Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες, αφορά στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στο Παίδων ενώ αναμένεται να συνενωθούν οι δικογραφίες που σχετίζονται με το θάνατο των άλλων δυο παιδιών.

Οι αρχές στην πολύμηνη έρευνα τους επιχείρησαν να συμπληρώσουν με μεθοδικότητα τα κομμάτια του πάζλ με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως κομβικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων καθώς φέρεται να διαπιστώθηκε στο παιδί η χορήγηση ουσίας που δεν περιλαμβάνεται στην φαρμακευτική αγωγή. 

Η εξέλιξη έρχεται μετά το ρεπορτάζ που με το αναισθητικό κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας.