Υπό κράτηση θα μείνουν οι 6 συλληφθέντες στο Κιλκίς, που κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό 36χρονου ποδοσφαιριστή της περιοχής, ύστερα από αγώνα για το πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κιλκίς.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κιλκίς τους απήγγειλε ποινική δίωξη για παραβάσεις του νόμου περί Αθλητισμού και σωματικές βλάβες, ενώ τους παρέπεμψε σε δίκη ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της πόλης. Έτσι, μετά τη νόμιμη αναβολή που πήραν, το Δικαστήριο αποφάσισε να μην τους αφήσει ελεύθερους και υπό αυτές τις συνθήκες επέστρεψαν στα κρατητήρια.

Σημειώνεται, ότι σύμφωνα με τη δικογραφία, μία ώρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης, οι κατηγορούμενοι (ηλικίας 22 έως 42 ετών) αφού πλησίασαν με οχήματα τον 36χρονο ποδοσφαιριστή, του επιτέθηκαν ασκώντας σωματική βια σε βάρος του. με συνέπεια να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς όπου και νοσηλεύεται, Η δικογραφία περιλαμβάνει και έβδομο πρόσωπο που παραμένει ασύλληπτο, όπως επίσης τουλάχιστον δύο ακόμη άγνωστα άτομα.

Μάλιστα, μεταξύ των κρατούμενων βρίσκεται ένας 29χρονος στρατιωτικός, ο οποίος μήνυσε τον 36χρονο, καταγγέλλοντας ότι επιχείρησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι, αντικείμενο το οποίο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, βρέθηκε στο σημείο τού επεισοδίου.

Συγκλονίζει μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό του 36χρονου

Συγκλονίζουν όσα περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας για τον ξυλοδαρμό ποδοσφαιριστή από 10 άτομα στο Κιλκίς.

Όπως αναφέρει έντρομος στη μαρτυρία του ο θεατής του αγώνα «μετά τη λήξη, ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε με το αυτοκίνητό του. Κατάλαβε όμως ότι κάτι πάει στραβά και δεν κατευθύνθηκε προς το σπίτι του, αλλά προς το σπίτι συγγενικού του προσώπου. Τελικά, 12 άτομα συνολικά τον ακολούθησαν και κατάφεραν να τον πιάσουν. Τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον έκαναν… αγνώριστο. Αν δεν τους χώριζαν οι έντρομοι περίοικοι, μπορεί να ήταν και νεκρός. Οι άνθρωποι είναι εγκληματίες».