Μία περίεργη επίθεση έγινε σε φιλόλογο στο Νέο Ηράκλειο, όταν ένας άνδρας, την ώρα που ξεπάρκαρε, επιχείρησε με την βία να την βγάλει έξω από το αυτοκίνητο της, ενώ της έκλεισε και το στόμα με ένα μαντήλι εμποτισμένο με οινόπνευμα.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, πρόκειται για 33χρονη φιλόλογο, η οποία κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως όλα άρχισαν όταν έφυγε από το φροντιστήριο και χωρίστηκε με μια μαθήτρια της. Στην οδό Κουντουριώτη είχε παρκάρει το αυτοκίνητο της και τότε δέχτηκε την επίθεση.

Μάλιστα, μάρτυρας είπε στη κάμερα του δελτίου, το εξής:

«Ακούσαμε μια γυναικεία φωνή να καλεί βοήθεια. Ένας άγνωστος άνδρας πλησίασε, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και της έκλεισε το πρόσωπο με ένα υγρό μαντήλι, το οποίο μύριζε άσχημα, έτσι το περιέγραψε».

«Η κοπέλα ήταν πολύ τρομαγμένη, σε κατάσταση σοκ, έτρεμε», σημείωσε στη συνέχεια.

«Φοβήθηκα μην μου κάνει κάτι κακό στο πρόσωπο»

Η 33χρονη φιλόλογος μίλησε στη κάμερα του Star και περιέγραψε όσα έζησε, όπως και τον τρόπο που σώθηκε.

«Πήγε να ανοίξει την πόρτα να με βγάλει έξω. Εγώ άρχισα να φωνάζω. Έβαλε το χέρι του στο κεφάλι μου, μου έβαλε ένα μαντήλι που κρατούσε με οινόπνευμα. Εγώ προσπαθούσα να αποδεσμευτώ. Δεν μπορούσα. Επειδή είχα ακούσει για επιθέσεις με οξύ, φοβήθηκα μην μου κάνει κάτι κακό στο πρόσωπο», είπε χαρακτηριστικά.

«Δόξα το Θεό, εκείνη την στιγμή πέρασε από το σημείο ένας ντελιβεράς, να είναι καλά το παιδί, πρέπει να είπε κάτι, να φώναξε. Αυτός γύρισε το κεφάλι, τον είδε και τότε το έβαλε στα πόδια», πρόσθεσε στη συνέχεια η 33χρονη.