Οι αναζητήσεις που έκανε στο διαδίκτυο μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου η καθ’ ομολογίαν δράστρια έρχονται στο φως μέσω της δικογραφίας, αφήνοντας ερωτήματα για αν σχεδίαζε να επιτεθεί ξανά στο θύμα μέσα στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Mega, η δράστρια αναζητούσε στο διαδίκτυο τις εξής φράσεις: «Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη», «Κρασί και δηλητήριο», «Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα», «Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα», «Υδροκυάνιο, Αρσενικό», «Όπλα αγορά χωρίς άδεια», «Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)».

Επίθεση με βιτριόλι: Τα τηλεφωνήματα με τον πιθανό συνεργό

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού, η δράστρια είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν προχωρήσει σε επίθεση με το βιτριόλι, ενώ μετά το συμβάν επιχείρησε να επικοινωνήσει ξανά μαζί του, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστιδα έστειλε στον 40χρονο μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ», ενώ τον Ιούλιο του ίδιου έτους του έστειλε μήνυμα «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ».

To δεύτερο μήνυμα πιθανόν σχετίζεται, σύμφωνα με το Mega, με τον πομπό που είχε τοποθετήσει η δράστρια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κλήσεις από την δράστιδα προς τον 40χρονο ήταν απανωτές την ημέρα που έγινε η επίθεση. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι κλήσεις έγιναν διαδοχικά στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23, με τον 40χρονο να μην απαντά.